Benefietconcert voor meisjes op de “Everest Academy” Nepal

Op 8 juni 2019 word er een inspirerend christelijk benefietconcert georganiseerd.
De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar steun aan meisjes op de “Everest Academy”.

UTRECHT – Op 8 juni 2019 word er een inspirerend christelijk benefietconcert georganiseerd.
De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar steun aan meisjes op de “Everest Academy”.

Onderwijs voor meisjes in Nepal is helaas nog niet vanzelfsprekend en juist daarom zet het ADRA EKF zich speciaal in voor deze doelgroep. Steun aan meisjes via onderwijs biedt hen uitzicht op een toekomst met veel meer kansen en mogelijkheden! I.p.v. in het huishouden te helpen of voor hun broertjes en zusjes te moeten zorgen, helpt het ADRA EKF deze Nepalese meisjes in de schoolbanken, als duurzame investering voor de rest van hun leven.

Met het geld dat u uitgeeft aan dit kaartje kunnen wij de meisjes in Nepal helpen en hun zo samen een hoopvolle toekomst bieden. Daarnaast maakt uw donatie het verschil in het leven van meisjes uit kwetsbare en arme Nepalese families. Hun dank is groot!

We willen iedereen van harte uitnodigen om samen met ons te komen genieten van o.a. mooie instrumentale muziek en muziek van internationale zangers en zangeressen uit verschillende landen.

Waar/ wanneer?

  • Marco Pololaan 185, 3526 GB Utrecht, Nederland
  • Inloop: 19:00
  • Start: 19:30
  • Entree: €5

Het Eijkelenboom Kinderfonds van ADRA Nederland (ADRA EKF) ondersteunt kinderen met onderwijs – ongeacht hun religieuze of culturele achtergrond – in de landen Nepal, Pakistan en Madagaskar.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 8 juni in Utrecht en neem vooral vrienden en familie mee, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Voor meer info mail naar benefiet_concert@outlook.com. Of neem telefonisch contact met ons op 0683912863, contactpersoon Gabrielle Berger.

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/349360112337745/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.