Benoeming E-team

EDE – In aanwezigheid Luc Enting en Xander Haalboom zijn Ruben Kooij, Martin Ouboter, Marijke Steenbergen en Marjolein Derksen officieel benoemd tot leden van het E-team.
Onder leiding van Luc Enting en andere Edese professionals gaan zij de verhalen van Ede Centrum ophalen en doorvertellen.

Met als doel: Ede Centrum betekenis geven en weer het echte ‘dorpsplein van de stad’ te laten zijn.

“We zijn verrast door het hoge niveau van de aanmeldingen en hebben er alle vertrouwen in dat dit E-team de verhalen van Ede Centrum op een mooie, sterke en creatieve manier gaat vertellen” aldus Xander Haalboom, centrummanager Ede Centrum en voorzitter van de jury. “Met de passie, het enthousiasme en de professionaliteit die we hiermee in huis hebben gehaald, gaan we laten zien wat het centrum van Ede allemaal te bieden heeft. De rode draad is steeds: de vindingrijkheid, veerkracht en veelzijdigheid van de centrumondernemers. Het centrum heeft een interessante geschiedenis. Denk maar eens aan de komst van het legioen, de spoorwegen, de ENKA-fabriek. Al die ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat er bedrijvigheid in het centrum is ontstaan. Er kwamen restaurants en hotels, winkels en ateliers. Heel veel plekken in het centrum dragen die geschiedenis met zich mee, ook al is dat op het eerste gezicht niet altijd zichtbaar. Door de verhalen te vertellen – denk aan blogs, vlogs en reportages via de (sociale) media – willen we de stenen betekenis geven en het centrum weer dichter bij de mensen brengen.”

Ruben, Martin, Marijke en Marjolein zijn geselecteerd op basis van een pitch die zij hadden voorbereid en ingezonden. Met het E-team zullen zij Ede Centrum nu een jaar lang onder de aandacht brengen via diverse kanalen en media. Hierbij worden zij begeleid door Edese professionals, onder wie Luc Enting, regisseur van de natuurfilm Wild, die nu in de bioscopen draait.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.