Bouwdorp Veenendaal 2017

VEENENDAAL – Het programma van het Activiteitenteam Bouwdorp Veenendaal 2017 is bekend.
Bouwdorp vindt plaats van 14 t/m 17 augustus 2017.

  • Maandagochtend worden alle spullen klaargezet en kun je je inschrijven voor de pannakooiwedstrijd. ’s Middags kan er geoefend worden voor de pannakooi competitie.Ook kun je naar een film kijken en allerlei spelletjes doen op het middenterrein. zoals sjoelen, blik gooien en verschillende bordspelen.
  • Dinsdag begint de pannakooi competitie, zijn er weer films in de filmtent en spelletjes op het middenterrein. ’s Middags kun je meedoen aan het leren van een dansje en is er bootcamp door Angels’s Gym.
  • Woensdagmorgen komt er iemand iets vertellen over vrede en veiligheid en kun je een paar militair historische voertuigen bewonderen. Verder de gebruikelijke spelletjes ’s Middags weer een fil, de spelletjes en Kangeroospringen.
  • Donderdagmorgen is de finale van de pannakooi competitie. De pannakooi en de prijzen worden beschikbaar gesteld door Coveco uitzendbureau. Verder de gebruikelijke spelletjes op het middenterrein. ’s Middag komt de burgemeester de prijzen uitreiken. Als de burgemeester bij je hut is geweest, kun je bij het podium luisteren naar een spanend verhaal.

Zo, nu weten jullie inmiddels al heel veel over wat we bij Bouwdorp gaan doen. Maar wist je dat voor de vrijwilligers Bouwdorp al op woensdagavond, 9 augustus, begint. We laden dan 4 zeecontainers in met de spullen van Bouwdorp. Heel veel stoelen en tafels, maar ook alle spullen voor de keuken.

Op donderdag en vrijdag maken we alles klaar voor Bouwdorp, zodat maandagmorgen de poorten van Bouwdorp open kunnen. Op donderdag en vrijdag zetten we alle tenten op, worden de hekken geplaatst rondom Bouwdorp., wordt elektriciteit en water aangelegd, wordt de fietsenstalling in elkaar gezet en zorgen we ervoor dat er geen rommel ligt in de bosjes.

Voor dit werk kunnen we nog wel een paar sterke mensen gebruiken. De hele week vrijwilligers zijn is soms moeilijk, maar een dag helpen opbouwen of opruimen op 18 augustus lukt vaak nog wel. Reacties via de bron.

Bron: Bouwdorp Veenendaal

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.