Dialoogbijeenkomst ‘een leefomgeving voor iedereen’?

Hoe ziet Veenendaal er over 10 jaar uit?
Over deze vraag heeft de gemeente Veenendaal in januari met stakeholders, (sociale) partners, ondernemers, inwoners en medewerkers van de gemeente van gedachten gewisseld.

VEENENDAAL – Hoe ziet Veenendaal er over 10 jaar uit?
Over deze vraag heeft de gemeente Veenendaal in januari met stakeholders, (sociale) partners, ondernemers, inwoners en medewerkers van de gemeente van gedachten gewisseld.

De input is met interne en externe deskundigen verder uitwerkt. Deze uitwerking wil de gemeente Veenendaal heel graag samen met inwoners bespreken en meer vorm geven op woensdagavond 10 april.

Uw mening is belangrijk!
Op basis van alle input zijn de vijf belangrijkste doelstellingen, kansen en belemmeringen op een rij gezet. Denk bij doelstellingen en kansen bijvoorbeeld aan: Bent u het eens met het uitgangspunt Veenendaal gezond, veilig en duurzaam moet zijn? Hoe groot wil en kan Veenendaal nog groeien? Is Veenendaal een groot dorp of een levendige stad? Zijn we in 2035 een van de eerste energie neutrale gemeente van Nederland en hebben we dan een autoluwe binnenstad? De gemeente Veenendaal is heel benieuwd naar uw mening, ideeën en voorkeuren, want deze wil zij meegeven aan de gemeenteraad voor als die later dit jaar een besluit neemt.

Programma woensdag 10 april
18.15 uur: Ontvangst met dinerbuffet
19.00 uur: Welkom en opening door wethouder Stroobosscher
19.10 uur: Toelichting op de Omgevingsvisie en het proces door Astrid Swart
19.20 uur: In gesprek volgens dialoogmethode Deep Democracy*
21.45 uur: Afsluiting met een drankje

Locatie: Het Perron
Adres: Sportlaan 11-13, Veenendaal
Tijd: 18.15 tot 22.00 uur

Aanmelden
Er is een heerlijk dinerbuffet. Om te zorgen dat er voldoende te eten is, vragen wij u zich aan te melden via omgevingswetveenendaal@veenendaal.nl.

*Deep Democracy” in het kort
Deep democracy is een methode waarin zowel de stem van de meerderheid als van de minderheid mee wordt genomen in besluitvorming. In plaats van ‘de meeste stemmen gelden’, ‘alle stemmen gelden’.

Meer informatie
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Gerda van Dijkhuizen. Zij is telefonisch bereikbaar (0318) 538 538 of via mail omgevingswetveenendaal@veenendaal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.