Doe mee aan onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

VEENENDAAL – De gemeente Veenendaal wil haar dienstverlening aan ondernemers steeds verbeteren.
Om inzicht te krijgen in de tevredenheid onder ondernemers over deze dienstverlening doet de gemeente mee aan het tweejaarlijkse onderzoek naar de ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’.

In het najaar kunnen ondernemers de vragenlijst invullen; in januari worden de uitkomsten gepresenteerd.

Het beleid van een gemeente kan behoorlijk invloed hebben op het bedrijfsleven. Denk daarbij aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en het aanbestedingsbeleid. MKB-Nederland wil dat gemeenten zich realiseren dat ondernemers van groot belang zijn voor de lokale economie, de werkgelegenheid – zeker nu de economie aantrekt – en de leefbaarheid. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Veenendaal staat daar volledig achter en doet daarom mee aan het onderzoek.

Doe vooral mee
Deelname aan het onderzoek is voor de gemeente Veenendaal een kans om te leren en een stimulans om de dienstverlening richting ondernemers te optimaliseren. We hebben daarom een aantal lokale vragen aan de standaardlijst van MKB Nederland toegevoegd. We hopen dat veel Veenendaalse ondernemers hun mening geven en hun ervaringen en aanbevelingen met ons willen delen.

Link naar enquête
Ga naar www.mkb.nl/vragenlijst-mkb-vriendelijkste-gemeente-veenendaal. Van 1 oktober tot 18 november is de link actief. Onderzoeksbureau Lexnova voert het landelijk onderzoek uit, in opdracht van MKB-Nederland. Ga voor meer informatie over het onderzoek naar https://www.mkb.nl/MKBvriendelijkstegemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.