DOVO neemt 3 punten mee uit Sneek

VEENENDAAL – DOVO heeft de overwinning van vorige week op DVS ’33 Ermelo een uitstekend vervolg gegeven.
In Sneek werd er na een vroege achterstand met 1-2 gewonnen.

De start van DOVO was zoals vaker scherp. Het scheelde dan ook maar weinig of de ploeg van Gert Kruys had na 30 seconden voetballen op voorsprong gestaan. Roy Bakkenes veroverde de bal uitstekend en kon vrij richting de zestien opstomen. Zijn schot verdween echter naast het doel van Barry Ditewig. Diezelfde Roy Bakkenes stuurde vijf minuten later Nassir Maachi uitstekend weg. Net op het moment dat Maachi de trekker over wilde halen gleed Nick Kuipers de bal voor zijn voeten weg.

Aan de andere kant was het daarna wel raak. Michael Lanting speelde de bal uitstekend op Ale de Boer die naar binnen kapte en Rodney Ubbergen in de korte hoek kansloos liet. Het was de paal die daarna de 2-0 voorsprong in de weg stond. Tien minuten voor de rust omspeelt Roy Bakkenes Nick Kuipers uitstekend en levert daarna een piekfijne voorzet af op Joshua Patrick die voor zijn man komt en Barry Ditewig het nakijken geeft. Als Mitchell de Zwart daarna op kan stomen maar in plaats van langs de zijlijn te rennen kiest hij er nu voor om naar het centrum te trekken. De Zwart steekt hem daarna perfect op de vrijstaande Kesly den Haag die met zijn inzet Barry Ditewig op zijn weg vind.

Tien minuten na rust ontvangt Joshua Patrick de bal op rechts. De clubtopscoorder legt de bal op rand zestien prima breed op Roy Bakkenes die met links hard en bekeken in zijn rechterhoek schiet. Een kwartier voor tijd mag Klaas de Vries vanaf links vrij inschieten. Zijn schot is echter een makkelijke prooi voor Rodney Ubbergen.

Een vlijmscherpe counter, opgezet door Roy Bakkenes, eindigt bij invaller Lars Middelwijk die de uitstormende Barry Ditewig op zijn weg vind. Aan de andere kant moet Simon van Zeelst nog reddend optreden als hij een voorzet Jan Dommerholt over zijn eigen doel moet heen werken. Uiteindelijk kan DOVO na ruim 5 minuten blessuretijd 3 heerlijke punten bijschrijven.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.