DOVO verslaat SteDoCo met ruime cijfers

VEENENDAAL – DOVO heeft op een nat Panhuis waar het bijna de gehele wedstrijd regende een ruime overwinning op SteDoCo geboekt.
Een vroege 2-0 voorsprong door doelpunten van Joshua Patrick en Marley Berkvens werd na de rust uitgebouwd naar 4-0 door opnieuw Joshua Patrick (strafschop) en het eerste officiële doelpunt van Abderrahim Loukili.

Nadat Enrico Patrick door voorzitter Jan-Willem de Groot gehuldigd werd voor zijn 100e officiële wedstrijd begon DOVO uitstekend aan de wedstrijd. Normaal opent de verslaggever dan vaak met de prachtige zin: uw verslaggever zat nog niet of direct na het eerste fluitsignaal lag de eerste treffer al in het netje. Het laatste was ook nu een feit alleen uw verslaggever zat al heel effe. Maar een vroege treffer dus nadat Ralph Hovestad schitterend opende op Mitchell de Zwart. De aanvallende back gaf een even goede voorzet op Joshua Patrick die met een heerlijke kopbal doelman Mark Smith volstrekt kansloos liet.

Als dan Medhani Redie Habtemariam alleen op doelman Rodney Ubbergen afstevent, moet de doelman alle zeilen bijzetten en weet hij de inzet van de aanvaller vakkundig tot corner te verwerken. Aan de andere kant is het vijf minuten later wel weer raak. Na een goed lopende aanval valt de bal op randje zestien voor de voeten van Marley Berkvens. De middenvelder bedenkt zich niet en drukt de bal heerlijk hard en laag richting de verre hoek.

Dat DOVO het betere van het spel had was duidelijk te zien. Na de twee treffers kreeg DOVO nog enkele fraaie mogelijkheden om de score nog verder op te voeren. Naar mate de rust naderde werd het noodweer op het Panhuis steeds erger. Harde regenbuien en fikse windstoten kwamen het spel niet ten goede.

In de rust wisselde DOVO geen spelers maar werd enkel het natte rode thuistenue ingeruild voor een droog groen uittenue. Waar de regen naar beneden bleef storten moest het DOVO-publiek tot 25 minuten voor tijd wachten op de volgende treffer. Een voorzet werd door een speler van SteDoCo met de hand beroerd. Een strafschop was het resultaat die door Joshua Patrick hard binnen geschoten werd en daarmee zijn seizoenstotaal op 24 bracht.

Een diepe bal met nog ruime tien minuten voor tijd werd door Abderrahim Loukili als bruikbaar ingeschat. De aanvaller ging achter de bal aan en kon de bal nog net langs de uitstormende doelman Mark Smith tikken. Op de achterlijn haalde Loukili de bal terug en schoot de bal vervolgens binnen. Hij tekende daarmee voor zijn eerste officiele doelpunt in dienst van DOVO. Nadat de zon begon te schijnen en de regenbuien verdwenen waren vond ook scheidsrechter Rozendal het genoeg en floot voor het einde van de wedstrijd.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.