DOVO versterkt zich per direct met Nando Wormgoor

VEENENDAAL – Nando Wormgoor komt per direct naar DOVO.
De 25-jarige Wormgoor zat zonder club en zet zijn loopbaan nu verder voort in Veenendaal. 

Het jongere broertje van voormalig DOVO-speler Vito Wormgoor tekent bij de kersverse derde divisionist een contract voor één seizoen.

De centrale verdediger begon zijn voetballoopbaan bij de amateurs van HDS en Elinkwijk. Zijn talenten vielen op waardoor hij door Vitesse in de jeugdopleiding werd opgenomen. Via FC Dordrecht en RKC Waalwijk komt Wormgoor nu naar DOVO. Een club die totaal niet onbekend is voor hem. ,,Mijn vader (Benno Wormgoor speelde 10 jaar in DOVO 1, red.) en Vito hebben er natuurlijk gevoetbald.

Als kleine jongen liep ik er dan op zaterdag op de velden als mijn broer moest voetballen. Dat DOVO me nu belde vond ik heel erg mooi”. Van zijn familie kreeg hij natuurlijk positief advies? ,,Haha, ja ze hebben heel goed advies gegeven. Ondanks dat we er niet meer zo vaak komen is DOVO altijd een warme club gebleven”, aldus de verdediger.

Met Nando Wormgoor haalt DOVO een centrale verdediger in huis die een duel niet schuwt. ,,Inderdaad, ik ga graag lekker agressief de duels in. Ben kopsterk en heb een aardige pass. Ik wil vooral proberen een leider te zijn binnen het veld. Vorige week heb ik de wedstrijd tegen IJsselmeervogels gekeken. Dan zie je dat er veel voetbal in de ploeg zit. Met Gert Kruys aan het roer staat er ook heel wat ervaring langs de lijn. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin aldus Nando Wormgoor

Bron: VV DOVO

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.