E-team bijna bekend, inschrijven kan nog

EDE – Op 12 mei is het zover: dan sluit de inschrijving voor het E-team.
Iedereen die het leuk vindt om te schrijven, te fotograferen of video’s te maken én die Ede centrum een warm hart toedraagt, kan deze week nog reageren, om onder leiding van Luc Enting in woord en beeld de verhalen te gaan vertellen van Ede centrum.

De vijfkoppige jury maakt op 18 mei bekend wie er voor het E-team zijn uitgekozen.

Journalisten, foto- en videografen, bloggers en vloggers, zowel professionals als hobbyisten, hebben dus nog een paar dagen de tijd om te reageren door een overtuigende blog, vlog, video of foto te uploaden op (https://www.edecentrum.nl/e-team/).

Leuk en leerzaam
Wie geselecteerd wordt, mag een jaar lang het centrum onder de aandacht brengen via diverse kanalen en media. Naast Luc Enting hebben ook andere Edese professionals aangegeven dat zij het E-team willen ondersteunen met leerzame tips & tricks. Deelname aan het E-team betekent dus niet alleen op een hele gave manier met je hobby bezig zijn om een bijdrage te leveren aan de stad, het is ook nog eens heel leerzaam!

Creatief en professioneel
De jury bestaat uit Xander Haalboom (centrummanager Ede centrum), Arjan van Bruggen (fotograaf), Marieke Laméris (citymarketing Ede), Wouter Keijzer (gebiedsmanager Ede Centraal) en Luc Enting (filmmaker). Machteld Beekhuis van het marketingbureau Urban Solutions adviseert en begeleidt de jury in dit traject. “We vinden het belangrijk dat Ede centrum op een creatieve, maar ook professionele manier onder de aandacht wordt gebracht”, aldus Beekhuis. “Daarom wordt het E-team begeleid door echte pro’s, zoals Luc Enting [Inwoner van Ede en bekend van de film Wild – red.]. Van de deelnemers verwachten we, behalve enige ervaring op hun specifieke vakgebied, vooral heel veel passie en enthousiasme.”

Ontmoetingsplek
De campagne ‘Op zoek naar het E-team’ is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Binnenstad Ede (SBE), ondernemers, vastgoedpartijen, gemeente, citymarketing en andere partijen die bij het centrum betrokken zijn. Doel is het centrum weer dé ontmoetingsplek te laten zijn waar men met trots werkt, winkelt en uitgaat: Het echte dorpsplein van de stad.

Kijk voor meer informatie op (https://www.edecentrum.nl/e-team/) of op Facebook (https://www.facebook.com/edevvv/)

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.