Filmhuis programma8 juni 2019

Vanaf juni draait Filmhuis Veenendaal volgens de zomerprogrammering.
Dit houdt in, dat je elke zaterdag- en woensdagavond bij ons naar een voorstelling kunt komen.

VEENENDAAL – Vanaf juni draait Filmhuis Veenendaal volgens de zomerprogrammering.
Dit houdt in, dat je elke zaterdag- en woensdagavond bij ons naar een voorstelling kunt komen.

In onze zomerprogrammering vallen ook zes buitenfilms die op vrijdagavond van 12 juli tot en met 16 augustus op het Stadsstrand worden vertoond. Net als voorgaande jaren adviseren we je om je kleedje, stoel, kussen of wat je maar wilt om op te zitten, mee te nemen. Het programma van de buitenfilm is opgenomen in de filmladder.

Zaterdag 8 juni en woensdag 12 juni om 20.00 uur kun je kijken naar Le Grand Bain. Een tragikomedie, waarin een groep van acht zeer verschillende mannen van middelbare leeftijd zich ten doel stellen aan het WK synchroonzwemmen deel te nemen.

Le Grand Bain
Zaterdag 8 juni om 20.00 uur
Woensdag 12 juni om 20.00 uur

Deze ontroerende tragikomedie was het afgelopen jaar met ca. 4,5 miljoen bezoekers dé filmhit in Frankrijk. In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen… Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.