Filmhuis Veenendaal programma 22 juni 2019

Vanaf juni draait Filmhuis Veenendaal volgens de zomerprogrammering.
Dit houdt in, dat je elke zaterdag- en woensdagavond bij ons naar een voorstelling kunt komen.

VEENENDAAL – Vanaf juni draait Filmhuis Veenendaal volgens de zomerprogrammering.
Dit houdt in, dat je elke zaterdag- en woensdagavond bij ons naar een voorstelling kunt komen.

In de maanden juli en augustus vervallen de films op woensdag; in die periode kun je komen kijken naar de buitenfilms op vrijdagavond van 12 juli tot en met 16 augustus op het Stadsstrand. Het programma van de buitenfilms is opgenomen in de filmladder. Deze films zijn geschikt voor alle leeftijden. Neem vooral iets mee om op te zitten en als je wilt ook iets te eten en te drinken. We gaan er weer een hele happening van maken. Nu nog hopen op goed weer.

Zaterdag 22 juni en woensdag 26 juni kun je om 20.00 uur komen kijken naar C’est ça l’Amour. Een film waarbij een vader het gezin bij elkaar houdt en een manier zoekt om zijn vrouw weer voor zich terug te winnen.

C’est ça l’Amour
– Zaterdag 22 juni om 20.00 uur
– Woensdag 26 juni om 20.00 uur

C’est ça l’Amour is een intiem familiedrama, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te houden. Een ontwapenende film over liefde en loslaten, acceptatie en herontdekken. Wanneer zijn vrouw Armelle hem na twintig jaar huwelijk verlaat, komt de zorg voor het gezin op de schouders van vader Mario te rusten. Deze probeert zichzelf te herpakken, maar weet zich geen raad met zijn puberende dochters. Om de orde in het gezin te herstellen, sluit hij zich aan bij een lokaal theaterproject, waar zijn vrouw als lichttechnicus werkt. Op deze manier hoopt hij haar liefde terug te winnen en het gebroken gezin weer bij elkaar te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.