Geen gezwam bij zwamsanering ASB

VEENENDAAL – Zwammen komen vaak voor in de kruipruimte.
De kruipruimte is de basis voor een gezonde en veilige woonomgeving. Het is daarom belangrijk om zwamproblemen vroegtijdig te signaleren en snel te handelen.

Op dit moment is de markt enorm in ontwikkeling en graag brengt Coen Lagerwey je op de hoogte! Nadat hij in 2011 Lagerwey heeft verkocht, is hij in 2012 gestart met ASB vanuit de expertise asbestsanering.

Sinds 2017 is – door de enorme vraag vanuit de markt – ook de ongediertebestrijding aan het dienstenpakket toegevoegd. Zijn oude vakgebied heeft hem nooit losgelaten.

Nieuwe dienstverlening:
Vanuit onze kennis en ervaring anticiperen we continue op ontwikkelingen in de markt. Dat betekent dat wij vanaf het najaar 2018 onze organisatie hebben klaargemaakt om ook zwamsanering aan ons dienstenpakket toe te voegen. Inmiddels is duidelijk geworden dat Anticimex/Lagerwey per 1 april is gestopt met deze dienstverlening.

Zwamsanering
Wij zijn er helemaal klaar voor! De combinatie met onze asbestafdeling is uniek in de markt, aangezien wij beide in eigen beheer uitvoeren. Inmiddels zijn de eerste projecten al succesvol uitgevoerd en daar ben ik gepast trots op.

Wanneer u tegen uitvoeringsproblemen aanloopt, weet dat wij klaar staan om zwamprojecten uit te voeren zowel op grote schaal als op individueel woningniveau. Wilt u meer info bel of mail me: 06-18498248 of coen@asb-bv.nl En wij lossen het voor u op!

Kruipruimtes liggen vaak vol met bouwafval, asbesthoudende materialen en andere rommel. In combinatie met vocht is dit een ideale voedingsbron voor het groeien van huiszwam of kelderzwam. De aanwezigheid van zwam kan de stabiliteit van de fundering aantasten. Daardoor kan de begane grond vloer verzakken. Naast dat de zwam de vloer aantast, kan het ook gezondheidsklachten veroorzaken. Op het moment dat zwam geconstateerd wordt, wilt u er zo snel mogelijk van af. ASB begrijpt dit en kan u in het gehele traject ondersteunen.

Meer weten? Mail of bel met onze specialisten via (0318) 754856.

Aldus Coen Lagerwey. Meer informatie op de website van ASB.

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.