Geen Veense oefenderby

VEENENDAAL – Zojuist in bekend geworden, uit monde van technische man Rob de Boer, dat G.V.V.V. het geplande oefenduel komende zaterdag tegen buurman DOVO in het kader van de Rabobank Charity Cup heeft afgeblazen.
De reden hiervoor ligt in het feit dat ons vlaggenschip geen representatief team op de been kan brengen en dat mogen alle toeschouwers die zouden komen toch minimaal verwachten.

Spoeling dun
Rodny Hofman en Wilco den Hartog zouden sowieso niet aanwezig zijn door een al ver voor deze wedstrijd gepland weekeind uit.
Na de wedstrijd tegen Katwijk van afgelopen zaterdag kwamen daar de absenties nog bij van: Mart de Jong, die dat duel alleen kon spelen met gebruik van pijnstillers, Bart Hulsbos die zijn zwakke lies weer voelde opspelen, en daarnaast moest ook Robin Mulder voortijdig naar de kant vanwege enkelklachten.
Met de al eerder flink gevulde ziekenboeg waarin Martin van Eck, Laurens van der Voort, Jeremy de Graaf en Guido Janssen verbleven, werd de spoeling van de A-selectie wel erg dun om een representatief elftal in het veld te brengen voor deze oefenderby.

Niet rouwig
Overigens zullen ze bij DOVO hoogstwaarschijnlijk ook niet rouwig zijn over dit afstel, want ook daar, zo weten we uit betrouwbare bron, heeft de selectie van trainer Gert Kruys een kwintet spelers die alleen in actie zouden kunnen komen met het gebruik van pijnstillende middelen.

Voorlopig is dit een afstel van de Veense derby want de beide verenigingen gaan bekijken of er in de toekomst een nieuwe mogelijkheid is waarop deze alsnog gespeeld kan gaan worden.

Bron: GVVV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.