Gezocht: Culinair hoogstandje

VEENENDAAL – Na jarenlang met veel plezier te hebben samengewerkt met Hanneke de Jonge (website: Culinea) en genoten van haar heerlijke recepten heeft Bonsje Kraaij – van den Berg (website: Bonsje’s keuken avonturen) de scepter 2 jaar geleden van haar overgenomen.
Ook van haar culinaire gerechten en duidelijk beschreven recepten hebben we genoten en ik heb sommige daarvan uitgeprobeerd met prima resultaat.

Nu heeft Bonsje, na met zeer veel plezier voor ons te hebben geschreven, dat zij om persoonlijke redenen jammer genoeg gaat stoppen met het uitproberen en schrijven van recepten.

Lieve Bonsje, heel erg bedankt namens het hele team van Onlinevallei.nl.

Onlinevallei.nl
Onlinevallei.nl is het weblog van Veenendaal, Ede, Wageningen & Rhenen waar dagelijks groot en klein nieuws, opinies, foto’s en tips uit de regio geplaatst worden. Gemaakt vóór en dóór mensen die hier wonen of werken. Onlinevallei.nl kan niet zonder goede schrijvers/reporters/ bloggers voor haar website. Betrokken mensen met een passie voor één van de categorieën of onderwerpen bieden wij altijd ruimte hun columns op onze site te plaatsen. Heeft u een passie waar u graag over vertelt, wilt schrijven en dit delen via onlinevallei.nl? Past uw interesse binnen de genoemde thema’s of onderwerpen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de redactie.

Schrijven voor onlinevallei.nl doet u op vrijwillige basis. U mag zelf bepalen waar u over schrijft en met welke tijdsduur u columns aandraagt. Uw motivatie kan o.a. zijn: passie voor een bepaald onderwerp, u wilt als specialist over een bepaald onderwerp naamsbekendheid opbouwen, u wilt als student journalistiek ervaring opdoen met het schrijven en plaatsen van artikelen op een lokale website.

Momenteel zoeken wij dus een nieuw Culinair hoogstandje.

Durft u de uitdaging aan? Houdt u van koken/ schrijven van recepten en wilt u die onder uw eigen naam bij ons publiceren?

Dan zoeken wij u!

Alle reacties zijn van harte welkom!!!

 

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.