GVVV kan ook niet van De Treffers winnen

VEENENDAAL – GVVV weet niet meer wat winnen is.
Zelfs laagvlieger De Treffers dat nog vol in strijd is tegen degradatie ging er met drie punten vandoor.

Wederom is het de ploeg van trainer Niek Oosterlee niet gelukt om de punten in eigen huis te houden. Geen enkel moment heeft er ook maar iets ingezeten vanmiddag. GVVV kon vandaag weer beschikken over onder meer Jeremy de Graaf, Soufiane Laghmouchi en Martin van Eck. Ook was Wilco den Hartog weer van de partij na zijn schorsing vorige week.

Trainer Niek Oosterlee begon met een verassing in de basisopstelling. Reserve doelman Bart van de Beek werd beloond na een seizoen van hard werken en zijn meer dan positieve instelling gedurende dit seizoen. Voor Bart was dit toch wel een beetje speciaal, want zijn broer Boy van de Beek speelt momenteel bij de Treffers en dus extra leuk om juist deze wedstrijd te mogen keepen.

Lang mocht hij niet genieten want na zeven minuten was de wedstrijd al definitief over. Bij het nemen van een vrije trap ging het mis. De doelman verging van de pijn in zijn bovenbeen op het moment dat hij de vrije trap nam. Na afloop gaf van de Beek aan dat het al in het begin niet lekker zat. Bij een eerdere actie voelde ik al iets maar heb het geprobeerd met wat rekoefeningen weg te krijgen. Helaas is dit niet gelukt en was het een paar minuten later alsnog fout. Het seizoen zit er in elk geval op dat is helaas een feit aldus Bart van de Beek die na de wedstrijd nog zwaar aangeslagen rond liep in de kantine.

GVVV begon vrij aardig aan de wedstrijd. Na twee minuten was daar de eerste mogelijkheid voor de thuisploeg maar het schot van de Graaf ging voorlangs het doel van De Treffers. Veel meer heeft GVVV niet laten zien de eerste helft want de gasten namen na een kwartier het initiatief in de wedstrijd over. De Treffers produceerde gedurende de eerste helft een aantal grote kansen, maar hielpen de meeste om zeep. Onder meer Coen Maertzdorf die na een slippertje van Adnane oog in oog kwam te staan met Johan Jansen wist de doelman niet te passeren.

Bij GVVV waren het onder meer Martin van Eck die direct na de gemiste kans een voorzet van Danny de Leeuw net naast de paal kopte. Na een klein half uur spelen mocht de thuisploeg blij zijn dat twee spelers van De Treffers elkaar op twee meter voor de goal in de weg liepen, want dit had toch wel de 0-1 moeten zijn.

Kort na deze gemiste kans was het bijna aanvoerder Roy Terschegget die de voorsprong voor zijn ploeg op de schoenen had, maar helaas was de paal een sta in de weg. Na 38 minuten was het dan toch raak voor de gasten. Vanuit een cornerbal was het Cendrino Misidjan die hard de bal axhter de doelman van GVVV kopte. Een verdiende voorsprong voor de ploeg uit Groesbeek.

Kort na rust gooide De Treffers de wedstrijd in het slot. Boy van de Beek mocht in de 53e minuut een penalty nemen en schoot deze feilloos achter doelman Jansen. Kort na de tweede treffer werd ook nog eens verzorger Jan van Pommeren door de scheidsrechter van het veld gestuurd. Tijdens een blessurebehandeling van Simon Brouwer heeft hij wat geroepen waardoor hij het laatste half uur achter de hekken moest plaatsnemen. Zoveel heb ik niet gezegd aldus van Pommeren. Het enige wat ik gezegd heb was: Als je dit niveau niet aankan moet je E pupillen gaan fluiten. Dit was blijkbaar de reden om mij weg te moeten sturen aldus de verzorger.

GVVV creëerde in het verloop van de tweede helft bar weinig en dus leed de ploeg van Niek Oosterlee alweer zijn vijfde nederlaag in de afgelopen zes wedstrijden!! Niet alleen heeft GVVV last van de welbekende november dip, maar ook wanneer er niets meer op het spel staat lijkt de motivatie bij een aantal spelers ver te zoeken. Al met al een meer dan verdiende overwinning voor de ploeg uit Groesbeek die wel ten koste van alles wilde winnen en dus de thuisploeg op wilskracht en mentaliteit aftroefde.

Al moet wel gezegd worden dat zij nog strijden om lijfsbehoud en GVVV allang veilig is. Al mag je een seizoen dat tot zes weken terug nog zo goed verliep voor de Veenendalers nooit en ten nimmer zo makkelijk mag laten lopen.

Overigens liep Bart Hulsbos vandaag nog tegen zijn vijfde gele kaart aan waardoor hij volgende week uit tegen Rijnsburgse Boys geschorst is.
Een speciaal duel voor met name de trainer die voor het eerst sinds zijn vertrek als trainer van de uien terugkeert op de Middelmors.
Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.