GVVV komt tegen HHC Hardenberg na zeer pover en matig duel niet verder dan gelijkspel

VEENENDAAL – GVVV heeft thuis niet kunnen winnen.
Tegen HHC Hardenberg bleef het zoals het begon 0-0.

Een mooi affiche aan de blauwe zijde van Panhuis vooraf. Zeker de wedstrijd voorafgaande aan de wedstrijd van de hoofdmacht. Het tweede elftal van GVVV speelde de altijd mooie derby tegen DOVO. Al was deze wedstrijd niet goed, het eindigde in een 1-1 gelijkspel waar GVVV doelman Joshua van den Berkt een rode kaart kreeg en DOVO maar liefst twee penalty’s miste.

Dan naar GVVV tegen Hardenberg. Meestal een garantie voor doelpunten en een mooie wedstrijd, maar dat was nu wel anders.
De Veenendalers moesten het doen zonder de hoofdtrainer Niek Oosterlee die afgelopen vrijdag aan zijn heup is geopereerd en pas na de winterstop weer op het veld zal staan. Vanuit de basisopstelling stond niet de naam van Sherwin Grot. De rappe aanvaller was de afgelopen week ziek en startte op de bank, viel in maar kon geen potten breken.

Opvallend en mooi nieuws was dat Laurens van der Voort voor de eerste keer sinds een paar maanden weer bij de wedstrijdselectie zat. De verdediger was een tijdje uit de roulatie was vanwege een bacteriële infectie.

Dan de wedstrijd. Daar kunnen we heel kort over zijn. Een matig en pover potje waarin beide ploegen eigenlijk amper grote kansen creëerden. De grootste aan de kant van de thuisploeg was die van Roy Terschegget die de bal net iets te hoog over het doel schoot en die van HHC Hardenberg was een bal op de paal. Bij GVVV zat er te weinig diepgang in het spel. Teveel mensen die in de bal kwamen en daardoor was er ook te weinig creativiteit.

Veel gebeurde er dus niet op Panhuis waar GVVV na een roerige week waarin assistent Jan Diepeveen te horen heeft gekregen dat GVVV volgend seizoen met één assistent verder gaat. Zonder Niek Oosterlee dus en onder leiding van Jan Diepeveen en Dennis van Meegdenburg werd er niet gescoord en bleef het dus waar het de wedstrijd mee begon: 0-0.

Volgende week volgt de laatste wedstrijd in Haarlem tegen de Koninklijke HFC. Omdat ze daar geen lichtinstallatie hebben begint deze wedstrijd al om 14.00 uur.


Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.