GVVV reist met fitte selectie af naar VVSB

VEENENDAAL – GVVV reist zaterdag met een zo goed als fitte selectie af naar Noordwijkerhout.
Niek Oosterlee kan op Martin van Eck na weer beschikken over een geheel fitte selectie.

Het is al een tijdje geleden dat trainer Niek Oosterlee kon beschikken over 18 zo goed als fitte spelers, maar zaterdag zit de trainer weer ruimer in zijn keuze en hoeft ie niet meer zoveel te puzzelen.

Op de afsluitende training van donderdag had Oosterlee de beschikking over de gehele groep. Al lopen er wel een aantal spelers met kleine pijntjes, iedereen is weer inzetbaar. De afgelopen weken was de blessuregolf groot.

De Veenendalers gaan een lastige avondwedstrijd tegemoet. VVSB pakte dat tegen degradatie strijdt de afgelopen vijf wedstrijden maar liefst 13 punten. GVVV daarentegen kwam uit op zeven punten uit de laatste vijf wedstrijden.

Dat de selectie van GVVV niet met veel plezier afreist naar Noordwijkerhout is wel duidelijk. Zowel de tijd 18.uur als de tegenstander dat op gewoon gras speelt ligt GVVV niet zo. Ook komt GVVV in Noordwijkerhout een oude bekende tegen. Spits Frank Tervoert die rond de winterstop overkwam van Rijnsburgse Boys komt nu uit voor VVSB.

Tervoert was een behoorlijke sta in de weg tijdens de uitwedstrijd tegen RBB toen de spits vlak voor tijd zijn ploeg naar 3-3 kopte.

VVSB – GVVV begint zaterdag om 18.00 uur.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.