Happietaria organiseert Heel Wageningen Bakt

WAGENINGEN – Op zaterdag 30 maart is de tweede editie van Heel Wageningen Bakt georganiseerd door Happietaria, het pop-up restaurant voor het goede doel.
En dit jaar is de bakwedstrijd een speciale toetjes editie. Toon je bakkunsten aan heel Wageningen en aan de professionele jury!

De jury bestaat uit niemand minder dan Ine en Kim G van Heel Holland Bakt en Miranda van het Taartenlab Wageningen. Er wordt beoordeeld in 2 categorieën, onder de 15 jaar en daarboven. De bakwedstrijd begint om 14:00 in het restaurant op dreijenplein 4. Maakt u de lekkerste ijstaart of kan niemand uw tiramisu overtreffen, twijfel niet langer en geef u op vóór 28 maart via de website.

Naast meedoen aan de bakwedstrijd kunt u ook langskomen om de heerlijke baksels te proeven en zelf te beoordelen. Voor maar €5 kunt u alles proeven, inclusief koffie, thee en limonade. Onder de 4 jaar gratis. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Om 13.00, nog voor Heel Wageningen Bakt, zal Happietaria feestelijk geopend met burgemeester van Rumund. Ook daar bent u van harte uitgenodigd.

Happietaria
Happietaria is een pop-up restaurant voor het goede doel en gaat de hele maand april open! Het wordt volledig gedraaid door vrijwilligers en sponsoren. Alle opbrengst gaat naar een project van International Justice Mission waarbij kindslaven uit Ghana worden bevrijd uit de visindustrie op het Voltameer.

Het restaurant is geopend tussen 30 maart en 26 april. Er zijn van maandag tot zaterdag 2 shifts per avond, vanaf 17:30 en 19:30 uur. Reserveer via de website en kom dineren in het restaurant voor gerechtigheid.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.