Heerenstraat Theater brengt The Lion King tot leven

Op zaterdagavond 20 juli organiseert het Heerenstraat Theater een avond in het teken van één van de meest iconische films ooit gemaakt: The Lion King.
Het filmtheater doet dit vanwege het uitbrengen film een compleet nieuwe en eigentijdse Live-Action remake van The Lion King, precies 25 jaar na de oorspronkelijke film uit 1994.

WAGENINGEN – Op zaterdagavond 20 juli organiseert het Heerenstraat Theater een avond in het teken van één van de meest iconische films ooit gemaakt: The Lion King.
Het filmtheater doet dit vanwege het uitbrengen film een compleet nieuwe en eigentijdse Live-Action remake van The Lion King, precies 25 jaar na de oorspronkelijke film uit 1994.

Tijdens de The Lion King: Live Experience word het Heerenstraat Theater ondergedompeld in Afrikaanse sferen. Professionele theatermakers zorgen ervoor dat de prachtige karakters van Mufasa, Zazu, Scar, Rafiki en natuurlijk Simba de Afrikaanse savanne binnen en buiten de filmzalen tot leven brengen. In de pauze serveert Colors World Food heerlijke Afrikaanse hapjes en een drankje is inbegrepen.

Deze nieuwe versie van The Lion King is geregisseerd door John Favreau, die eerder ook det zeer goed ontvangen remake van The Jungle Book regisseerde. Bijzonder is dat de nu 88-jarige James Earl Jones wederom de stem van Mufasa op zich neemt. Hiermee is het de enige acteur die in beide films een stem voor zijn rekening neemt.

De The Lion King: Live Experience is éénmalig te zien en beleven op zaterdag 20 juli. Deze avond wordt de Engels gesproken versie vertoond. Vanaf 17 juli is de film in de Engels of Nederlands gesproken versie al dagelijks te zien in het Heerenstraat Theater.

Kaarten voor de Live Experience en reguliere voorstellingen van de film zijn te koop vanaf 24 juni om 15:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.