Informatiebijeenkomst De Dreijen

WAGENINGEN – Op donderdag 4 oktober 2018 organiseert de gemeente Wageningen een informatiebijeenkomst over het stedenbouwkundig plan voor de 1e fase van de planontwikkeling De Dreijen en de globale visie voor het hele gebied.
Er wordt hard gewerkt aan de planontwikkeling voor de 1ste fase voor De Dreijen.

Wageningen University en Kuin Vastgoed BV en Ter Steege Gebiedsontwikkeling BV hebben drie participatiebijeenkomsten georganiseerd op 5 maart, 11 april en 23 mei 2018. Op de laatste bijeenkomst zijn twee concrete stedenbouwkundige modellen voorgelegd met de bedoeling om conclusies te trekken over een voorkeursmodel. Omdat er geen uitgesproken voorkeur voor één model was, is een stedenbouwkundig plan opgesteld, dat een samenvoeging van beide modellen is.

Informatiebijeenkomst
Graag stellen wij u in de gelegenheid uw mening over het stedenbouwkundig plan voor de 1ste fase en de globale visie voor het hele gebied te geven, voordat de plannen en de definitieve ruimtelijke uitgangspunten ter besluitvorming aan de gemeenteraad worden aangeboden.
Tijdens deze avond vindt eerst een centrale presentatie plaats van het stedenbouwkundig plan en de visie. Daarna kunt u uw reactie op het plan en de visie geven. Uw reactie wordt meegenomen in het voorstel aan de gemeenteraad over het stedenbouwkundig plan, de visie en de definitieve uitgangspunten.

Waar/ Wanneer

  • Donderdag 4 oktober van 19.30 – 21.00 uur
  • Stadhuis, Markt 22 in Wageningen

Vragen
Als u vragen heeft naar aanleiding van deze uitnodiging kunt u die stellen bij mevrouw R. van Olderen, telefoon (0317) 492 467 of mailen naar Riekie.van.Olderen@wageningen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.