John de Wolf laat GVVV in de steek

VEENENDAAL – GVVV moet op zoek naar een andere trainer.
John de Wolf vertrekt tot ieders verbazing per direct bij de Veenendaalse tweede divisionist.

Opeens kwam het bericht naar buiten: trainer John de Wolf vertrekt per direct bij GVVV. De Wolf die nog een doorlopend contract had bij de Veenendalers heeft zeer verrassend een contract getekend voor 2 jaar bij SV Spakenburg.

Het bericht sloeg bij het bestuur van GVVV in als een bom.John de Wolf had kortgeleden zijn contract met 2 jaar verlengd en had het prima naar zijn zin, aldus Loek Budding.

Bij GVVV waren ze ook not-amused dat Spakenburg een trainer benaderd die nog onder contract staat. Tevens verlangen ze in Veenendaal een afkoopsom.

De Wolf had geen clausule in zijn contract die deze overstap mogelijk maakte, ook simpelweg omdat we nog nooit met een dergelijk scenario te maken hebben gehad aldus Loek Budding.

Wat ook de beweegredenen zijn geweest voor de Wolf weet niemand, maar dat hij nu de Veenendalers laat stikken is wel duidelijk. De blauwe moeten nu met spoed op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. GVVV hoopt met een week of twee de nieuwe trainer te kunnen presenteren. Zowiezo wil het bestuur voordat het nieuwe seizoen begint (24 juli) een nieuwe trainer hebben.

Related posts

Geef een reactie

*