Jubileumtaptoe Drumband Rhenen

Foto: Archief.

RHENEN – In 2018 bestaat “Drumband Rhenen” 60 jaar!
In 1958 begonnen als een traditionele drumband en via lyrakorps en mallet-percussionband uitgegroeid tot een volwaardige showband: niet groot, maar wel uniek en bruisend!

Na de malletdag van maart organiseert Drumband Rhenen op zaterdag 10 november een indoor jubileumtaptoe.

Met de deelname van ESKA Bemmel, Chr. Showkorpsen IRENE uit Ede, Jong Kamper Trompetter Korps uit Kampen en Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht zal deze jubileumeditie van Taptoe Rhenen zeker het bekijken en beluisteren waard zijn.Tijdens de jubileumtaptoe toont Drumband Rhenen voor het eerst haar nieuwe show Simply the best aan het Rhenense publiek. Met deze show slaat de band een nieuwe weg in. De toevoeging van een front ensemble, ook wel pit genoemd, geeft extra expressie aan de muziek en door middel van een dansact van de jeugd en het optreden met een zangeres wordt het publiek van begin tot einde vermaakt.

De effecten en de dynamiek van de nieuwe show worden door het showuniform, uitgevoerd met lichte lijnen op een donkere achtergrond, nog eens extra geaccentueerd. Hiermee bevestigt Drumband Rhenen definitief haar status als showband!De jubileumtaptoe vindt plaats in Optisport Sport- en Recreatiecentrum ’t Gastland in Rhenen. Reserveren kan via e-mail.

Bron: Cultuur in Rhenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.