Kennismakingstrainingen jeugd bij SKF

In deze periode na het SKF Rabobank Schoolkorfbaltoernooi organiseert SKF drie gratis en vrijblijvende kennismakingstrainingen voor alle kinderen die eens willen ervaren wat korfbal is.

VEENENDAAL – In deze periode na het SKF Rabobank Schoolkorfbaltoernooi organiseert SKF drie gratis en vrijblijvende kennismakingstrainingen voor alle kinderen die eens willen ervaren wat korfbal is.
Ook kinderen die niet aan het schoolkorfbaltoernooi hebben meegedaan, zijn uiteraard van harte welkom om mee te doen met deze trainingen.

Tijdens deze trainingen worden de deelnemers begeleid door ervaren jeugdtrainers die via allerlei leuke oefeningen en spelletjes de basis van het korfballen gaan aanleren. Na deze 3 trainingen kunnen de kinderen besluiten of ze komend seizoen willen gaan korfballen bij SKF.

De trainingen, voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisschool, worden gegeven op woensdag 12 juni, 19 juni en 26 juni van 18:00 uur tot 19:00 uur. Trainingen vinden plaats bij korfbalvereniging SKF op Sportpark De Groene Velden.

Geïnteresseerd om mee te doen? Mail naar nieuweleden@skfkorfbal.nl om aan te melden of voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.