KVK Startersdag in Amsterdam, Arnhem en Breda

NEDERLAND – De Kamer van Koophandel organiseert op zaterdag 10 maart de KVK Startersdag.
Nieuwe ondernemers en mensen met startersplannen kunnen dan terecht in Amsterdam, Arnhem en Breda.

Daarnaast kan iedereen via www.kvk.nl ook online meedoen aan deze dag vol inspiratie. Ondernemen is steeds populairder in Nederland: ieder jaar groeit het aantal ondernemers. De aantrekkende economie zorgt ervoor dat de animo voor het ondernemerschap steeds verder stijgt.

De KVK Startersdag vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen inspiratiesessies en presentaties volgen over allerlei zaken die bij het starten van een eigen bedrijf komen kijken. Daarnaast is er een informatiemarkt met deskundigen van onder andere de KvK, Belastingdienst, banken en accountants. Geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn om naar een locatie te komen of zich liever vanuit huis laten informeren, kunnen het online programma volgen. Met live beelden van de Startersdag, tips en verhalen van starters en video’s met presentaties. Adviseurs van de KvK en de Belastingdienst zitten klaar om vragen te beantwoorden via chat.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over het programma per locatie is te vinden op www.kvk.nl/startersdag. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden. De toegang is gratis.

Related posts

Geef een reactie

*