La Place opent restaurant in voormalig AC-restaurant Veenendaal

VEENENDAAL – Iedereen in de omgeving van Veenendaal kan binnenkort genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place.
De restaurantketen opent op donderdag 12 oktober feestelijk de deuren van het nieuwe selfservice restaurant aan de Bloemenheuvel A12 in Veenendaal.

Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, sandwiches, salades, koek en soep tot pizza’s en heerlijk gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 233 gasten en buiten is plaats voor 73 bezoekers. La Place zal dit jaar ook andere restaurants in voormalige AC-restaurants openen.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat de nieuwe La Place in Veenendaal uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. De medewerkers bereiden de eigen, unieke recepten van La Place onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Gezellige zitjes en wifi
“We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoensgerechten. Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kunt. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden”, vertelt Gerda Oosterdijk, Manager food van La Place Veenendaal. Het selfservice restaurant heeft 24 medewerkers in dienst.

Openingstijden
La Place Veenendaal is dagelijks van 08.00 uur tot 21.00 uur geopend.

Over La Place
Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.