Laat gratis uw fitheid testen

WAGENINGEN – Gezond en vitaal zijn en blijven, ook als u ouder bent, dat wil eigenlijk iedereen.
Voldoende sporten en bewegen draagt daar aan bij.

De gemeente Wageningen en Sportservice Wageningen nodigen iedereen uit Wageningen vanaf 55 jaar van harte uit om de eigen fitheid te laten testen en een beweegadvies op maat te krijgen op de Vitaliteitsdag 55+. Deze is op zaterdag 30 maart van 13.30 tot 17.00 uur in Sporthal de Vlinder. Deelname is gratis.|

Tijdens de middag volgt u drie onderdelen. Als eerst wordt uw algehele fitheid getest. Deze test wordt begeleid door fysiotherapie M-Visio. Daarnaast krijgt u inzicht in het belang van gezondheid en bewegen bij een lezing van sport- en gezondheidscentrum de Plataan. Als laatste ontvangt u een sportadvies op maat van de buurtsportcoaches van Sportservice Wageningen en kunt u een aantal sporten vrijblijvend uitproberen. Rond 17.00 uur staat in de kantine van sporthal de Vlinder een gezond hapje en drankje voor u klaar en kunt u nog even informeel napraten.

Of u nu veel of weinig sport en beweegt, de Vitaliteitsdag 55+ is voor iedereen een aanrader en geschikt. We zien u graag op 30 maart om 13.30 uur in Sporthal de Vlinder. De koffie staat voor u klaar. Wel graag even opgeven vooraf. Dat kan door te bellen of mailen met buurtsportcoach Berry Hellegering van Sportservice Wageningen via 06 – 108 86 829 of berry.hellegering@sportservice-wageningen.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.