Lepeltje Lepeltje voor 3e keer in Park Lepelenburg Utrecht

UTRECHT – Lepeltje Lepeltje keert van vrijdag 29 tot en met zondag 1 juli terug in Park Lepelenburg in Utrecht.
Voor de derde keer versiert Lepeltje Lepeltje het park met mobiele keukens én een breed muzikaal programma.

Daarnaast genieten de allerkleinsten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje is het beste recept voor een heerlijk weekend in het park.

“Lepeltje Lepeltje in Park Lepelenburg. Dat klinkt toch als voorbestemd? We kijken er enorm naar uit om een weekend lang met vrienden en familie te gaan parkhangen met heerlijk eten en fijne muziek.” – Maurice van de Berkt, organisator.

Eten
De culturele en culinaire genieters van Utrecht kunnen hun geluk niet op. Lepeltje Lepeltje creëert een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. De lokale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

Muziek
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van o.a. zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

Kinderen
Voor de allerjongsten is er genoeg te doen in Park Lepelenburg tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag en zondag is er een speciaal samengesteld kinderprogramma gevuld met optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten. Dit houdt de kids zoet.

Meedoen?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Wil jij Apeldoorn kennis laten maken met de smaaksensatie van jouw gerechten? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek die jij met iedereen wil delen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com/utrecht

Waar/ wanneer

  • Vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli
  • Vrijdag: 14:00 – 00:00
  • Zaterdag: 12:00 – 00:00
  • Zondag: 12:00 – 22:00
  • Park Lepelenburg, Utrecht
  • www.lepeltje-lepeltje.com/utrecht

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.