Line-up Muziek bij de Buren Wageningen bekend

Foto: Jan Snel

WAGENINGEN – Zondagmiddag 9 december 2018 presenteert Wageningen, voor de derde keer, wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent.
Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de optredens plaatsvinden in huiskamers verspreid door de hele stad.

Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Onbeperkt genieten van de Wageningse muzikaliteit en gastvrijheid. De optredens zijn vrij toegankelijk .

Opening bij Thuis
Traditie getrouw zal de officiële opening plaats vinden bij THUIS aan de Stationsstraat 32. Hermanus Artisticus, stadsdichter Ivanka de Ruijter, dansschool Bransz en Martijn Adelmund werken samen om de middag op een bijzondere manier te laten starten. Niet te missen!

38 huiskamers openen hun deuren
Dit jaar openen 38 huiskamers verspreid over de stad hun deuren voor bezoekers. Een nieuwe toevoeging aan het programma is de New Talent Livingroom. Muzikanten met passie en talent maar nog niet zoveel ervaring krijgen hier een podium. Het complete programma is te vinden op wageningen.muziekbijdeburen.nl en in de programmakrant die verspreid ligt door de stad (o.a. bij de bblthk, THUIS Wageningen, Forum, Columbus, Gemeentehuis).

Diner en eindfeest bij Theater Junushoff
Na een gezellige muzikale middag staat voor de muzikanten en de bewoners van de huiskamers, een maaltijd klaar bij Theater Junushoff. Een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.
Wil je als bezoeker een hapje mee-eten geef je dan op door een mail te sturen naar wageningen@muziekbijdeburen.nl. Kosten €7,50 p.p. Tussen 17.30 en 19.30 uur zal Toine Kookt klaarstaan bij het buffet om iedereen van een heerlijk maaltje te voorzien. Reserveren verplicht. Het eindfeest, met een aantal optredens, is vrij toegankelijk.

Praktische informatie

  • Zo. 09 december 2018
  • 12:00-13:00 Opening bij Thuis
  • 13.00-17.30 Verschillende wijken: huiskamerconcerten Muziek bij de Buren
  • 17:30-19:30 Diner bij Junushoff (beperkte plaatsen, reserveren verplicht)
  • Vanaf 19:00 Eindfeest bij Junushoff

Meer informatie: wageningen.muziekbijdeburen.nl.

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.