Ondertekening gedenkboek Wageningen

WAGENINGEN – Ondertekening gedenkboek Wageningen
In het gedenkboek van de gemeente Wageningen staan de handtekeningen van inwoners die een bijzondere prestatie hebben geleverd en ook van belangrijke bezoekers aan de stad. Te denken valt aan prijswinnaars op gebied van sport, cultuur en aan inwoners die een Koninklijke onderscheiding hebben gekregen.

De heer E.S. (Erik) Luitse
De heer Luitse tekent als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Op 21 september werd de heer Erik Luitse geridderd tijdens de viering van het 90-jarig bestaan van de hockeyclub WMHC.

De heer Luitse zet zich al meer dan 30 jaar in voor de hockeyvereniging. Als voorzitter, als lid van de accommodatiecommissie, maar ook praktisch als metselaar en grasmaaier. Zijn rol als projectleider en aanjager bij de bouw van een zaalhockeytent was cruciaal voor het succes van deze actie. Binnen de Lionsclub is de heer Luitse zeer actief voor goede doelenactiviteiten. Ook voor de Golfclub Heelsum is de heer Luitse een zeer gewaardeerd clublid. Naast het voorzitterschap van de wedstrijdcommissie verricht hij allerlei praktische buitenwerkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud.

Mevrouw C. (Corrie) van Gaalen-Quint
Mevrouw Van Gaalen tekent als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Op 26 september werd mevrouw Corrie van Gaalen geridderd tijdens de viering van het 35-jarig bestaan van de huurdersvereniging aanleunwoningen De Nude.

Mevrouw Van Gaalen zet zich al sinds 1982 in voor de bewoners van de aanleunwoningen op De Nude. Zij verzorgt de wekelijkse koffie-ochtenden en vele andere activiteiten. Zoals de bingo-avonden, de film- of zangavonden en de uitstapjes. Ze regelt de financiën, verzorgt inkoop, zorgt voor prijzen voor de bingo. Ook bezoekt zij zieken en regelt vervoer voor diegenen die niet zelf kunnen komen bij activiteiten. Zij fungeert als spil binnen de vereniging en de bewoners zijn dan ook heel erg blij met hun voorzitter.

Mevrouw J.A. (Anneke) Sijbrand
Mevrouw Sijbrand tekent als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Op 4 november werd mevrouw Anneke Sijbrand geridderd tijdens de viering van het 10-jarig bestaan van de Voedselbank Neder Veluwe.

Mevrouw Sijbrand is een vrijwilligster met een zeer ruime staat van dienst. Vanaf 1987 was zij actief als diaken van de Protestantse gemeente, met speciale aandacht voor de jeugd. Op de Margrietschool heeft zij zich in de (G)MR sterk gemaakt voor het voortbestaan van de school en het bevorderen van de verbinding tussen ouders, kinderen en leerkrachten. Vanaf 2007 is zij actief voor de Voedselbank, zowel op bestuurlijk terrein als op de werkvloer. Haar inzet, haar betrokkenheid en efficiënte hulpverlening worden door bestuur, hulporganisaties en stagiaires hoog gewaardeerd.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.