Onnodige nederlaag DOVO bij ASWH

Door: Jeroen van den Berg

VEENENDAAL – Het zag er na 50 minuten uitermate positief uit voor DOVO.
De ploeg van Gert Kruys stond riant met 0-2 voor nadat Toonen hard raak had gekopt en Joshua Patrick koelbloedig afrondde, had het betere van het spel en creëerde de beste kansen.

Totdat in minuut 68 een gekraakt schot door Kyle Doesburg achter Rodney Ubbergen werd geprikt. Het was het sein voor de thuisclub om met passie en inzet op jacht te gaan naar de gelijkmaker.

Waar DOVO na deze 1-2 nog grote kansen op de 1-3 kreeg. Een kans van Joshua Patrick leverde ook die treffer op. Echter de alleen de grensrechter had gezien dat de aanvaller buitenspel stond. Met nog 7 minuten te spelen kreeg ASWH vanaf de stip de kans om gelijk te maken. De Lange liet Ubberge vanaf elf meter kansloos. DOVO kreeg vanaf de aftrap direct de deksel op de nsus. Uit een tegenaanval schoot Yildirim onhoudbaar laag lans Ubbergen.

Om het leed nog erger te maken moest DOVO de wedstrijd ook eindigen met 10 man nadat Mahdadi met rood kon vertrekken. DOVO ging nog eenmaal op jacht naar de gelijkmaker. Maar ook met Ubbergen in de aanval kon het geen gevaar meer creëeren en leedhet een onnodige nederlaag.

Bron: DOVO

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.