Ontwikkel-dag bij THUIS

WAGENINGEN – THUIS gaat haar manier van organiseren opnieuw vormgeven.
THUIS is de gezamenlijke stadskamer voor ondernemende Wageningers op de Stationsstraat 32.

De stadskamer functioneert als een platform voor ideeën, initiatieven en talenten. Iedereen draagt bij op zijn of haar manier. Door samen te delen en te doen wordt deze plek gecreëerd. Op deze manier zorgen we voor verbinding, levendigheid in de binnenstad en werken we samen aan sociaal ondernemerschap.

De community is constant in ontwikkeling en er wordt voortdurend gestreefd naar vernieuwing. De afgelopen anderhalf jaar is er gebleken dat er veel draagvlak is voor het initiatief en er veel mensen betrokken zijn. Dat zorgt er voor dat we klaar zijn voor een volgende stap en de organisatie platter kunnen maken en verantwoordelijkheden kunnen delen. Hierbij kunt u denken aan communicatie, organiseren van activiteiten, onderhoud aan het pand en andere werkzaamheden.

Als u enthousiast bent over THUIS en op de één of andere manier betrokken wilt raken, willen we u graag uitnodigen voor deze ontwikkel-dag op 15 mei. Op deze avond wordt vertelt wat THUIS, hoe het initiatief georganiseerd is en daarna gaan we in werkgroepen aan de slag. Op deze manier wordt THUIS nog meer van de hele stad.

De ontwikkel-dag is op 15 mei van 19:30 tot 22:00 uur. U kunt u aanmelden door te mailen naar info@thuiswageningen.nl

Related posts

Geef een reactie

*