De oude kassa wint vrijwilligersprijs De Lampion 2017

Foto: Linda Kok

VEENENDAAL – Gisteravond streden Stichting Veense G-Band, Samenloop voor hoop Veenendaal en De oude kassa voor de nomineatie voor de Lampion, de prijs voor vrijwillige inzet in Veenendaal.
De oude kassa heeft gewonnen.

Gisteravond 13 november werd tijdens het vrijwilligersfeest in de Basiliek door de jury bekend gemaakt wie van de drie genomineerden de winnaar was van de Lampion 2017. Deze vrijwilligersprijs werd dit jaar voor de negende keer uitgereikt. Het thema voor de vrijwilligersprijs was dit jaar ‘Kleurrijk Veenendaal’.

Ieder jaar wordt er een deskundige en onafhankelijke jury samengesteld. Dit jaar wrrd de jury gevormd door Gerda Rutten (Sportservice), Henrieke Segers (Netwerk voor jou), Mona Haloul (Internationale vrouwendag Veenendaal), Cees van Hal (WMO-forum), Jerry Birdja (Veenendaalfonds). Er waren dit jaar veel aanmeldingen binnengekomen. De jury vond het dan ook bijzonder lastig om uit alle aanmeldingen een selectie te maken. Enkele kandidaten hebben een werkbezoek gehad, waaruit vervolgens drie genomineerden zijn geselecteerd.

Het vrijwilligersfeest werd gehouden als waardering voor iedereen die zich vrijwillig inzet voor de Veenendaalse samenleving. Naast de bekendmaking van de winnaar, werden de vrijwilligers getrakteerd op een gezellige avond. Het vrijwilligersfeest wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Veenendaal en Veens.

Bron: Veens Welzijn

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.