Praat mee over Sport, Cultuur en Welzijn op 21 mei

Dinsdag 21 mei vanaf 19.30 u is er een extra vergadering van de commissie Samenleving in het Huis van de gemeente.
Op deze avond kunnen inwoners inspreken over de beleidsnota’s Sport en Cultuur en de notitie Ruimte voor het Sociaal Domein.

RHENEN – Dinsdag 21 mei vanaf 19.30 u is er een extra vergadering van de commissie Samenleving in het Huis van de gemeente.
Op deze avond kunnen inwoners inspreken over de beleidsnota’s Sport en Cultuur en de notitie Ruimte voor het Sociaal Domein.

Deze drie beleidsdocumenten staan op de raadsagenda van dinsdag 11 juni.

Als u wilt inspreken, vragen wij u om u vooraf aan te melden bij de griffie. Wilt u daarbij aangeven namens wie u spreekt (als u spreekt namens een organisatie) en het onderwerp aangeven waarover u wilt inspreken.

De totale spreektijd wordt verdeeld onder alle insprekers. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan griffie@rhenen.nl of door te bellen naar (0317) 681 620.

Ook als u niet wilt inspreken bent u van harte welkom. (Klik op het bericht om het hele bericht te lezen.)

Inspreken en het vervolg
Wij vragen u ook om uw bijdrage schriftelijk of per mail toe te sturen aan de griffie. Zo kunnen raadsleden uw bijdrage rustig nalezen en kunt u zich tijdens uw inspreekmoment tot de kern beperken. Ook als u niet aanwezig kunt zijn bij deze avond, kunt u op deze manier uw mening delen met de raadsleden.

Het vervolg van de vergadering vindt plaats op 28 mei. Op dat moment zal de inhoudelijke bespreking van de drie beleidsdocumenten door de raadsleden plaatsvinden. Tijdens die vergadering bent u van harte welkom om te komen luisteren. U kunt tijdens deze vergadering niet meer inspreken. Het uiteindelijke besluit wordt door de raad genomen op 11 juni. Ook dan is er geen gelegenheid meer voor inspreken.

De beleidsdocumenten die besproken worden, zijn te vinden op https://rhenen.raadsinformatie.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.