Rodny Hofman en Danny de Leeuw verlengen met één jaar bij GVVV

VEENENDAAL – Zowel Verdediger Rodny Hofman als middenvelder Danny de Leeuw hebben hun contract verlengd.
Beide spelers hebben voor één jaar bijgetekend.

Rodny Hofman
Verdediger Rodny Hofman die na een langdurige blessure sinds augustus dit seizoen weer terug is gaat hiermee volgend seizoen zijn tiende seizoen in. Hofman die het verder uitstekend naar zijn zin heeft is de club in alle opzichten dankbaar voor wat ze voor hem hebben kunnen betekenen. Zeker het afgelopen jaar dat voor Hofman enorm pittig was na een zware kruisband blessure die hij opliep in de KNVB bekerwedstrijd in 2017 tegen FC Dordrecht.

Danny de Leeuw
Ook Danny de Leeuw heeft zijn contract met een jaar verlengd. De middenvelder en kilometervreter is een belangrijke waarde voor de ploeg. Met zijn loopvermogen en felle duelkracht mag GVVV blij zijn dat deze speler ook volgend seizoen in dienst blijft bij de Veenendaalse tweede divisionist.

De Leeuw die zowel op het middenveld kan spelen als linksbuiten heeft dit seizoen meer speeltijd kunnen afdwingen terwijl dat vorig seizoen nog anders was.

De teller van spelers die ook volgend seizoen te bewonderen zullen zijn aan de blauwe zijde van Panhuis staat hierdoor nu op negen.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.