Save the date: Startersdag Ede en omstreken op 5 juni voor ondernemers

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Gemeente Ede, Interpolis & Rabobank Vallei en Rijn op woensdag 5 juni een gratis startersdag in het gemeentehuis van Ede.
De avond is bedoeld voor oriënterende starters, starters, eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Fotograaf: Bertil van Beek Fotografie

EDE – Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Gemeente Ede, Interpolis & Rabobank Vallei en Rijn op woensdag 5 juni een gratis startersdag in het gemeentehuis van Ede.
De avond is bedoeld voor oriënterende starters, starters, eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Tijdens het event is er veel kennis en informatie over ondernemerschap. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt.

Programma
Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een keynote speaker halverwege, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/ede2019. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.