Simon Brouwer en Bart van de Beek verruilen GVVV voor VVA Achterberg

Simon Brouwer en Bart van de Beek gaan GVVV verlaten.
Beide spelers komen volgend seizoen uit voor het Achterbergse VVA.

VEENENDAAL – Simon Brouwer en Bart van de Beek gaan GVVV verlaten.
Beide spelers komen volgend seizoen uit voor het Achterbergse VVA.

De 34 jarige Brouwer bezig aan zijn 12e seizoen bij de Veenendaalse Tweede Divisionist kan terugkijken op een meer dan imposante carrière. De inmiddels in Veenendaal wonende Brouwer die deze zomer papa wordt vind het nog te vroeg om definitief zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Mede daarom heeft hij er voor gekozen om lekker dicht bij huis te voetballen.
Één van de hoogtepunten in zijn carrière mag toch zeker wel de twee doelpunten zijn in de beslissende wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys, om promotie naar de tweede divisie. Brouwer liet sportpark Panhuis na negentig minuten ontploffen wat betekende dat G.V.V.V. was gepromoveerd naar het hoogste niveau in het amateurvoetbal.

Een andere hoogtepunt was in 2011 toen Brouwer G.V.V.V. naar een 0-1 voorsprong schoot in de KNVB bekerwedstrijd tegen de profs van Sparta Rotterdam. Dieptepunt was het mislopen van het kampioenschap in het stadion van Volendam op 24 mei 2014 waar GVVV ondanks dat het aan het einde van het seizoen bovenaan stond toch een beslissingswedstrijd om het kampioenschap moest spelen tegen Spakenburg. De Veenendalers verloren deze wedstrijd onnodig en onverdiend met 2-1. Brouwer nam na een half uur spelen wel de gelijkmaker voor z’n rekening.

Brouwer gaat overigens niet alleen richting Achterberg, maar neemt doelman Bart van de Beek mee.
De 33 jarige doelman bezig aan zijn tweede seizoen had al in een eerder stadium aangegeven met pijn in het hart de club te gaan verlaten. Van de Beek gaf tevens aan dat er voor hem komend seizoen geen plek meer voor hem is en is daardoor elders rond gaan kijken. De sympathieke van de Beek kan ondanks dat ie weinig gespeeld heeft terugkijken op een mooie periode bij GVVV.

Hoogte maar tegelijkertijd ook het dieptepunt van Bart bij GVVV is toch wel de wedstrijd die hij mocht keepen op Panhuis op 12 mei 2018 tegen de Treffers en tegen zijn broer Boy van de Beek. Maar na zeven minuten ging het al helemaal mis. Bij een tweede uittrap liep hij een scheurtje in zijn lies op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.