SKF doet wat het moet doen tegen Nova

Na twee nederlagen op rij, pakte SKF deze zaterdag weer de winst en twee punten.
Het nog puntloze Nova werd in De Bilt met 19-26 verslagen.

VEENENDAAL – Na twee nederlagen op rij, pakte SKF deze zaterdag weer de winst en twee punten.
Het nog puntloze Nova werd in De Bilt met 19-26 verslagen.

SKF startte zoals vaker dit seizoen goed, snel 0-1. Vervolgens grossierde SKF in opgelegde, maar onbenutte, kansen. Nova had veel moeite om tot goede kansen dichtbij de korf te komen, maar wist keer op keer en met een uiterst hoog rendement van grote afstand te scoren. SKF kreeg te maken met een rode lantaarndrager die hoop kreeg op een stunt. SKF kreeg veel kansen, NOVA haalde een hoog rendement uit veel minder kansen. Pas vanaf 11-11 wist SKF een klein beetje afstand te nemen tot 12-14 bij rust.

Direct na rust liet SKF zien waartoe het in staat kan zijn. Goal na goal voor SKF. Bij 12-16 zat SKF al vaster in het zadel voor de overwinning, maar het gaspedaal werd nog dieper ingedrukt. Bij 12-20 was de wedstrijd gespeeld, waarna Nova weer mee begon te scoren. Bij 25 goals van SKF en met nog 5 minuten te gaan nam coach Brink een time-out om zijn ploeg aan te vuren om 1 goal per minuut te maken voor een 30-klapper. Al na 40 seconden vloog de 26e er in, maar dat bleek helaas het laatste wapenfeit van SKF deze wedstrijd

Brink na afloop: “De score had hoger kunnen uitvallen, maar uiteindelijk was de einduitslag een juiste weerspiegeling van het wedstrijdverloop. Een reguliere overwinning. Een moetje omdat elke ploeg van Nova zal winnen.”

Al met al deed SKF goede zaken en nam het de vierde plaats weer over van DOS (W).

Komende zaterdag wacht de ploeg in eigen huis een mooie uitdaging. SKF ontvangt dan om 20:00 koploper HKC dat 7 van haar 9 wedstrijden won en slechts twee keer gelijkspeelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.