Spitskoolsalade door Jenny

Foto: FoodSwitch!

DEN HAAG – Jenny de Rooy, Spitskoolsalade door Jenny

Ingrediënten:
• 250 g spitskool
• 3 eetl. olijfolie
• 1 eetl. citroensap
• 1 mespuntje mosterd
• 150 g wortel
• 1 appel
• 4 gedroogde abrikozen
• 30 gram walnoten
• zout en peper

Bereiding:
1. Meng de mosterd door de citroensap en klop de olijfolie er door.
2. Snijd de spitskool in hele dunne reepjes en meng er vast de dressing door zodat de kool zacht wordt.
3. Snijd of rasp de wortel fijn.
4. Snijd de gedroogde abrikozen in kleine stukjes.
5. Snijd of rasp de appel in dunne reepjes.
6. Hak de walnoten grof.
7. Meng de spitskool met de wortel, appel, abrikozen en de walnoten.
Breng op smaak met zout en peper.

Meer informatie over Jenny

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.