Start inwonerspanel: Rhenen Spreekt

De meningen en ideeën van inwoners zijn zeer belangrijk voor de gemeente Rhenen.
Daarom starten we met een inwonerspanel.

RHENEN – De meningen en ideeën van inwoners zijn zeer belangrijk voor de gemeente Rhenen.
Daarom starten we met een inwonerspanel.

Onder de naam ‘Rhenen Spreekt’ vragen we een groot aantal betrokken inwoners hun mening over diverse onderwerpen. Wilt u deelnemen? Aanmelden kan eenvoudig via www.rhenenspreekt.nl.

Via ‘Rhenen Spreekt’ worden deelnemers ongeveer vier keer per jaar uitgenodigd om hun mening te geven en mee te denken. Dat gaat over allerlei onderwerpen die spelen in de gemeente en vooral ook de directe leefomgeving. Bijvoorbeeld over vuurwerkvrije zones, duurzaamheid & energiebesparing, leefbaarheid en de gemeentelijke dienstverlening en communicatie

Hoe werkt het?
Als panellid ontvangt u een e-mail met een link naar een online vragenlijst. Deze lijst kunt u invullen op pc, tablet of smartphone. U beslist per keer of u meedoet.
De deelnemers worden op de hoogte gehouden van de belangrijkste resultaten en over wat er met hun inbreng wordt gedaan.

Vragenlijst op papier
Wilt u de vragenlijsten liever op papier? Geef dan uw adres door via het telefoonnummer (0575) 760 227. Bij ieder onderzoek ontvangt u dan een vragenlijst per post. Hierbij ontvangt u een antwoordenvelop waarmee u de vragenlijst gratis kunt terugsturen.

Wat gebeurt er met de gegevens?
Onderzoek- en adviesbureau Moventem verwerkt de gegevens anoniem. Deelnemers kunnen er op vertrouwen dat gegevens alleen voor ‘Rhenen Spreekt’ worden gebruikt. Dit is in lijn met de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Aanmelden voor Rhenen Spreekt
Aanmelden kan eenvoudig via www.rhenenspreekt.nl. Op deze website kan gemakkelijk en kosteloos een profiel aangemaakt worden door enkele simpele vragen te beantwoorden. Als het onderzoek start ontvangt u een e-mail met een uitnodiging om mee te doen. Minimum leeftijd voor deelname aan het panel is 16 jaar.

Website Rhenen Spreekt

Bron: gemeente Rhenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.