Tijdelijke afsluiting kruispunt Grote Beer-Stationsstraat-Prins Bernardlaan

Van maandag 13 mei tot en met woensdag 29 mei is het kruispunt op de Grote Beer-Stationsstraat-Prins Bernardlaan afgesloten.
Het kruispunt wordt aanpast, zodat het veiliger wordt.

VEENENDAAL – Van maandag 13 mei tot en met woensdag 29 mei is het kruispunt op de Grote Beer-Stationsstraat-Prins Bernardlaan afgesloten.
Het kruispunt wordt aanpast, zodat het veiliger wordt.

Omleidingen
Al het verkeer wordt omgeleid, dit geldt voor zowel het gemotoriseerd verkeer als voor fietsers. Voor de stadsbussen wordt er een voorziening getroffen, zodat zij de bushalte op de Prins Bernardlaan kunnen bereiken.

Reconstructie Stationsstraat
Nadat het kruispunt is aangepast, starten we met de reconstructie van de Stationsstraat. Deze wordt ingericht als fietsstraat, zodat de fietsverbinding tussen station Veenendaal-De Klomp en het centrum van Veenendaal voor fietsers veiliger wordt. Deze werkzaamheden starten maandag 3 juni en duren tot 5 juli.

Informatieavond
Op maandag 6 mei is er van 17.30 uur tot 19.30 uur een informatieavond in de Basiliek, Wiltonstraat 56. Tijdens deze avond zijn medewerkers van aannemingsbedrijf Schagen en de gemeente Veenendaal aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Vragen?
Bent u niet in de gelegenheid om naar de informatieavond te komen, dan kunt u ook contact opnemen met onze toezichthouder, Wim van Beek. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 538 of stuur een mail aan wim.van.beek@veenendaal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.