Tom Kool ontvangt Wagenings Erezilver

WAGENINGEN – De heer Tom Kool ontving maandagavond 12 februari het Wagenings erezilver vanwege zijn inspanningen als binnenstadsmanager en betrokkenheid bij de Wageningse ondernemers en samenleving.
Burgemeester Geert van Rumund speldde het erezilver op tijdens zijn afscheidsreceptie in Hotel de Wereld in Wageningen.

Samen, actief en zeer betrokken
Tom Kool is jarenlang werkzaam geweest als actief en zeer betrokken binnenstadmanager voor de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW). Vóór 2009 was dit de stichting Binnenstad Management Wageningen.

Hij was de drijvende kracht achter vele acties voor en door de Wageningse binnenstad.

Zo behartigde hij de belangen van de centrumondernemers en zocht samen met ondernemers en andere partijen naar middelen en mogelijkheden om diverse evenementen in het centrum te organiseren. Hij maakte zich sterk voor het aantrekken van startende bedrijven, het tegen gaan van leegstaande winkelpanden, parkeerbeleid, een betere bereikbaarheid en een goede promotie van de stad. Daarvoor onderhield hij vele contacten bij de gemeente, Wageningen UR, en collega binnenstadmanagers uit de regio. Samen met hen wist hij veel te bereiken. Tom Kool heeft aangegeven graag belangeloos actief betrokken te blijven bij de toekomstige veranderingen in de binnenstad.

Wagenings erezilver
Het Wagenings Erezilver wordt uitgereikt aan mensen die een bijzondere betekenis voor Wageningen hebben. Dit is de eerste uitreiking van het erezilver in 2018.

Related posts

Geef een reactie

*