Utrechtse Lianne strijdt in ‘Mounirs Kookschool’ voor droombaan restaurant Ron Blaauw

V.l.n.r: Nicholas, Frank, Lianne, Mounir (host), Denise, Nathalie en Ibrahim

PROVINCIE UTRECHT – De Utrechtse Lianne van Slooten-van Beusekom strijdt vanaf zaterdag 14 april, samen met vijf andere kandidaten, in het 24Kitchen-programma ‘Mounirs Kookschool’ om een culinaire droombaan.
Het tv-programma biedt zes talentvolle hobbykoks, die nooit eerder de stap durfden te zetten, de ultieme kans op hun droombaan in een van de restaurants van chef-kok Ron Blaauw.

In acht afleveringen leidt 24Kitchen-chef Mounir Toub (‘Grenzeloos Koken’, ‘Mounirs Marokko: een smakelijk avontuur’) zijn pupillen op tot volleerde chefs. Alle zes de kandidaten zijn bereid om bij winst hun huidige baan op te geven voor deze unieke droomkans.

24Kitchen-chef Mounir Toub:
“Koken is mijn lust en mijn leven en het opleiden van gepassioneerde hobbykoks voor een culinaire carrièreswitch is echt grandioos. Ik zie ze wekelijks groeien en dat maakt mij enorm trots. Zowel mijn culinaire als mijn pedagogische hart klopt sneller door de chefs in spe in ‘Mounirs Kookschool’.”

Ron Blaauw:
“We zijn supertrots dat de uiteindelijke winnaar ons team compleet komt maken. Bij ons werken betekent veel eigen inbreng en diversiteit. Daarom zijn we ervan overtuigd dat het winnende kooktalent zijn of haar creativiteit en kennis bij ons kwijt kan. We kijken uit naar zijn of haar komst!

Lianne van Slooten-van Beusekom (onderwijskundig ontwerpster, 30 jaar):
“Supergaaf om in ‘Mounirs Kookschool’ zoveel te leren, en dat met vijf geweldig goede hobbykoks! Het is ronduit fantastisch om mijn passie voor koken om te zetten in echte chef-skills!”

Mounirs Kookschool
‘Mounirs Kookschool’ is de nieuwste kookwedstrijd van 24Kitchen en biedt fanatieke hobbykoks een droomkans: een echte baan als kok in een toprestaurant. Iedere aflevering gaan drie kandidaten aan het werk als kok (witte brigade) en drie kandidaten helpen in de bediening (zwarte brigade). De kandidaten kunnen zich tijdens de afleveringen via de masterclasses van Mounir plaatsen voor een plek in de ‘witte brigade’. De drie kandidaten met de laagste score plaatsen zich automatisch voor de ‘zwarte brigade’. Na deze verdeling gaan de kandidaten aan de slag in ‘Mounirs Restaurant’. De winnaar van de dag verzekert zich van een stagedag bij Ron Blaauw, wat als pluspunt kan werken voor de uiteindelijke overwinning.

Pas in de voorlaatste aflevering vallen er drie kandidaten af, waarna de beste drie in de finale strijden om de culinaire droombaan van kok in een toprestaurant van Ron Blaauw.

Kandidaten
Via een oproep van 24Kitchen konden kijkers zich opgeven voor een van de zes plaatsen in het programma ‘Mounirs Kookschool’. Aan deze oproep is massaal gehoor gegeven. In totaal heeft 24Kitchen honderden aanmeldingen ontvangen. Na een zorgvuldige selectieronde is het deelnemersveld gevormd.

Naast Lianne doen de volgende kandidaten mee aan het programma: de Amsterdamse accountmanager Nicholas Tissot van Patot (35 jaar), de Rotterdamse Security Administrator Ibrahim Astitou (34 jaar), woongroepbegeleider Frank van Oorschot (eveneens uit Rotterdam, 32 jaar), de in Amsterdam woonachtige secretaresse Nathalie Nagel (45 jaar) en de Amsterdamse accountmanager Denise Grootendorst (25 jaar).

‘Mounirs Kookschool’ is vanaf zaterdag 14 april, wekelijks te zien om 18.00 uur op 24Kitchen

Kijk voor meer informatie op 24Kitchen.nl.

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.