Veenendaal on ice

VEENENDAAL – Van woensdag 12 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 is er een overdekte schaatsbaan van 500 vierkante meter met echt ijs op het stadsstrand van Veenendaal.
In het hart van het gezellige centrum kunnen schaatsliefhebbers ruim drie weken lang terecht voor schaatsen en gezelligheid.

De ijsbaan heeft een groot en gezellig horecapaviljoen waar je ook terecht kunt als je niet wilt schaatsen. Met prachtig uitzicht op de schaatspret kan je hier genieten van een heerlijke kop koffie of chocomelk, maar ook voor een lekkere snack kan je hier terecht.

Activiteiten
Net als afgelopen jaar zullen op donderdag 27 december en 3 januari weer strip- en sprookjesfiguren naar de ijsbaan komen. Er wordt dit jaar ook een curlingcompetitie georganiseerd voor bedrijven.

Langer open
Dit jaar is de ijsbaan open van woensdag 12 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019. Hiermee is de baan een halve week langer geopend dan vorig jaar.

Tickets Veenendaal on Ice

Dagtickets kosten €9,- inclusief schaatshuur. Kom je alleen in de avond? Dan betaal je slechts €5,-. Entree is inclusief schaatsverhuur. Je kunt ook eigen schaatsen meenemen. Toegangstickets zijn vanaf woensdag 12 december te koop bij de kassa van de ijsbaan. Kijk voor meer informatie op de website: www.veenendaal-on-ice.nl.

Bron: Winkelstad Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.