Verjaardagsconcert van de Rhenense Muziekvereniging Ons Genoegen

RHENEN – 17 februari 2018 is precies de 150e verjaardag van de Rhenense Muziekvereniging Ons Genoegen, en het is de start van een feestelijk jubileumjaar.
Ons Genoegen gaat de muzikanten van alle orkesten en het publiek een onvergetelijke ervaring bieden.

In de Cunerakerk in Rhenen wordt een concert gegeven met twaalf leden van het gerenommeerde Nederlands Blazers Ensemble (NBE), bekend van onder meer het Nieuwjaarsconcert dat ieder jaar op 1 januari op tv wordt uitgezonden. Daarbij wordt de geschiedenis van de vereniging op een bijzondere muzikale manier gepresenteerd.De muziek komt steeds van een andere, onverwachte kant en wordt staand of lopend gespeeld.

De muzikanten van Ons Genoegen sluiten in verschillende vormen aan bij het NBE waarbij het ensemble gedurende het concert geleidelijk wordt aangevuld met alle leden van OG van jong naar oud totdat alle 120 muzikanten van OG meespelen. Daarnaast wordt met de projectie van beelden 150 jaar historie van OG verteld.

De muziek en beelden vertellen zelf het verhaal, als bezoeker hoeft u slechts te genieten. Kortom, een feestelijk, kwalitatief hoogwaardig en divers programma met de onmiskenbare eigenwijze NBE-signatuur is gegarandeerd, gekoppeld aan 150 jaar Rhenense muziektraditie!Het verjaardagsconcert zal feestelijk worden afgesloten met taart en champagne voor alle muzikanten en bezoekers.

Bron: Cultuur in Rhenen

Related posts

Geef een reactie

*