Voorjaars- en Geraniummarkt

Op zaterdag 4 mei 2019 van 10.00 tot 16.00 uur zal de gezellige en bekende Voorjaars- en Geraniummarkt, onder de Van Kreelpoort, weer worden georganiseerd.
Zo zijn er o.a. kramen met perkplanten, zomerbollen- en knollen, curiosa, natuurdeco, honing en cactussen en vetplanten.

VEENENDAAL – Op zaterdag 4 mei 2019 van 10.00 tot 16.00 uur zal de gezellige en bekende Voorjaars- en Geraniummarkt, onder de Van Kreelpoort, weer worden georganiseerd.
Zo zijn er o.a. kramen met perkplanten, zomerbollen- en knollen, curiosa, natuurdeco, honing en cactussen en vetplanten.

Werkplaats Boschwijk van Bartimeus uit Doorn is er ook met diverse zelf gemaakte houten producten. Kinderen kunnen hier ook hun eigen vogelhuisje in elkaar timmeren.

Bij de kraam van Groei en Bloei kunt u tegen een kleine vergoeding groenten en bloemen plantjes kopen die zelf zijn gezaaid en opgekweekt. Voor de kinderen is er dit jaar een zaaiworkshop “Mijn eigen krop sla”. Zij kunnen zich melden bij de kraam van Groei en Bloei onder de van Kreelpoort en door betaling van € 1,00 krijgen ze dan een plastic bakje, enkele slazaadjes en een naamkaartje. Verder zullen ze aanwijzingen krijgen hoe te zaaien en hoe verder op te kweken tot mooie plantjes.

Bron: Winkelstad Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.