Werkzaamheden Brandweerpost Elst

RHENEN – Aannemingsmaatschappij J. Bouman heeft van de Gemeente Rhenen opdracht gekregen voor de realisatie van de nieuwe brandweerpost aan de Rijkstraatweg ter hoogte van de kruising met de Woudweg.
Zij beginnen na de kerstvakantie, op dinsdag 8 januari, met inrichting van het bouwterrein en graafwerkzaamheden om het terrein bouwrijp te maken en aansluitend te starten met de bouwwerkzaamheden.

Bouwactiviteiten
Deze bouwactiviteiten kunnen voor enige overlast zorgen. Het gaat om overlast in de vorm van een toename van transportbewegingen van en naar het bouwterrein tijdens normale werktijden van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 16.30 uur.

Er komt een inrit naar het bouwterrein. Deze inrit komt ter hoogte van de T-splitsing met de Woudweg en Rijkstraatweg. Om een veilige en overzichtelijke situatie te behouden voor verkeer, wordt een aantal bomen gekapt.

Gedurende de bouw zijn er een beperkt aantal momenten, dat er gewerkt gaat worden buiten normale werktijden. Hierover worden omwonenden nog geïnformeerd. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met firma Bouman, te bereiken via (0317) 616 023.

Bron: Rhenen

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.