Winnen kan Fysiotherapie Scheepjeshof/VCV D1 zeker

VEENENDAAL – Op zaterdag 4 februari vertrok de ziekeboeg uit Veenendaal richting Rijswijk.
De wedstrijd tussen de twee afsluitende teams, Fysiotherapie Scheepjeshof/VCV versus Inter Rijswijk, stond immers op het schema.

Door de vele zieken was de opstelling onzeker, maar het doorzettingsvermogen ontbrak niet waardoor Annabel en Sidney toch konden spelen. Daarentegen was de aanvoerdster Lindy helaas nog te ziek. Ze was wel erg enthousiast in het aanmoedigen langs de kant ( “Laatste schreeuw in het filmpje” – Lindy Prins, 2017)

Beide teams begonnen vol wilskracht en gemotiveerd de wedstrijd om het degraderen te voorkomen. Coach Luuk Johtmann begon met Anne Brouwer, Marjolijn van Haarlem, Michelle Brouwhuis, Luke Schut, Annette Nap, Kelly Bolink en Esmee Priem. Ondanks de zieken begon Fysiotherapie Scheepjeshof/VCV D1 de eerste set vol vuur en energie. Door de goede services en onmogelijke verdedigingen van Kelly werd deze set dan ook afgesloten met een dikke 25-16 in het voordeel van VCV.

De tweede set begon Fysiotherapie Scheepjeshof/VCV D1 met een achterstand, waardoor Inter Rijswijk het initiatief nam en de Veenendaalse kant de feiten acherna liep. Dit resulteerde in een setstand van 25-15 voor Inter Rijswijk D1.

Met de koppies omhoog begonnen ze met de derde set. In het begin was er al gelijk een voorsprong, maar in het midden van de set kwam Inter Rijswijk steeds dichterbij. De wissels Sidney en Annabel en de service beurten van Nadia zorgden voor de omkeer en na een spannend einde nam VCV het mentale gedeelte van Inter Rijswijk af en pakte ze de derde set met 26-24.

In de vierde set nam Fysiotherapie Scheepjeshof de overhand met een vurige start. De passende kracht van Annette, de onmogelijke verdedigingen van Kelly en door de goede setjes van Marjolijn konden Luke en Esmee de wedstrijd afmaken en bracht dit ons naar de overwinning op Inter Rijswijk!

Al met al was dit een wedstrijd waar de wil ons bracht naar deze prestatie. Met een 3-1 gewonnen wedstrijd gaan de dames vol energie, fanatiek en gemotiveerd de trainingen van volgende week in en hopen ze om de winst mee te nemen naar Zaanstad!

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.