Zaterdag 8 juli open huis in modelwoning Castor

VEENENDAAL – Splinternieuwe luxe huurwoningen direct naast het Dragonderpark in Veenendaal!
Iedere eengezinswoning is compleet en hoogwaardig afgewerkt.

In dit nieuwbouwproject heb je de keuze uit hoek- & rijwoningen verdeeld over elf woonblokken. Welke woning je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van een strakke Keller keuken met Siemens inbouwapparatuur en een complete badkamer met ligbad, aparte douche en tweede toilet. Met drie slaapkamers en een ruime zolder bieden de woningen daarnaast veel ruimte. De achtertuinen met houten berging liggen op alle windstreken. Zelfs de afscheidingen tussen de tuinen van de buren zijn geregeld. Wat een gemak!

Wil je een overdekte privé parkeerplaats bij je huis? Tien woningen aan de Prinses Alexialaan hebben een carport. Volgens de huidige prognose worden de woningen aan de Koningin Maximasingel, Prinses Alexialaan, Prinses Arianelaan en Prinses Amaliasingel in 3 fases vanaf september opgeleverd. Huurprijzen vanaf € 930 per maand.

Je bent zaterdag 8 juli tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom in de compleet ingerichte modelwoning aan de Koningin Maximasingel 38. Verhuurmakelaar en verhuurmedewerkers van Rebo Vastgoedmanagement staan je graag te woord.

Wil je meer weten of het huuraanbod bekijken, ga naar de website www.hurenincastor.nl. Het is nú mogelijk om online in te schrijven voor een woning.

Related posts

Geef een reactie

*