Zonnige en geslaagde 11e Classico Boretti

EDE – De historische Mauritskazerne was op zaterdag 8 mei de nieuwe start/finishlocatie van de Classico Boretti.
Een prachtige, zonnige dag vol enthousiaste deelnemers zorgde ervoor dat het wederom een zeer geslaagde editie was.

Vanaf 08.30 uur stonden al veel deelnemers klaar, natuurlijk in Boretti wielershirt, om te starten aan de langste tocht (165 km). In totaal deden 4000 deelnemers, verdeeld over 4 afstanden, mee aan de Italiaans getinte toertocht. De afstanden waaruit deelnemers vooraf konden kiezen waren 165 km, 115 km of 65 km. Daarnaast werd er een familietocht van 30 km aangeboden. Ook gingen veel bedrijven de sportieve uitdaging aan. Het mooie weer zorgden voor veel dag inschrijvingen.

De routes voerden de deelnemers door de prachtige Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. De sfeer onderweg was ontspannen en plezierig. Op verschillende punten kon gebruik worden gemaakt van de uitgebreide verzorgingsposten die o.a. fruit, CLIF Bar energierepen en drinken aanboden.

Rond 17.00 kwamen de laatste deelnemers over de finish. Ondertussen waren de al eerder gefinishte fietsers aan het bijkomen met de gratis pastamaaltijd. De deuntjes van de DJ, de uitgebreide catering en het zonnetje zorgde ervoor dat de deelnemers nog lang bleven nagenieten op het gezellige evenemententerrein.

Related posts

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.